• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България
Кушадасъ

Почивки в Турция - отстъпки за ранни записвания. Автобусни и самолетни почивки в Кушадасъ, Мармарис, Бодрум, Айвалък, Фетие и Анталия.

Турция е своеобразен мост между изтока и запада. Тук се срещат древност и съвременност, национален колорит и модернистичен стил. Всичко това, несъмнено прави Турция необикновено привлекателна за почивка. Всеки, който поне веднъж е бил в Турция, знае, че почивка тук означава високо качество, комфорт и не на последно място - достъпни цени. Почивката в Турция винаги е незабравима, заради съчетанието от източен колорит и западно обслужване. Турското крайбрежие е едно от най-популярните места за отдих. Тайната на успеха за тази популярност е много проста - големият избор на хотели и широкият спектър от цени, както и благоприятният климат правят сезона в Турция практически целогодишен. Всяка година по крайбрежието стартират нови хотели, стремящи се да превъзхождат съседите си по разкош, предлагани услуги и ниво на обслужването.
Ако досега не сте опитвали от елексира да летувате в Турция, не пропускайте да го направите. Ако вече сте опитали от очарованието на страната, върнете се за нови приятели и изживявания!

 



[email protected]