• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Разположение: в землището на бившата ботаническа градина с панорамен изглед над град Сандански.
В хотела: стандартни и луксозни стаи, студиа и луксозни апартаменти. На територията на комплекса са разположени три ресторантa, които предлагат средиземноморска и европейска кухня, лятна градина. Комплексът разполага с конферентна зала с 200 места и с пълно техническо оборудване – идеално място за бизнес срещи, семинари, мероприятия и тържества.
Спа център Медите предлага широко разнообразие от терапии с първокласна козметика и био-продукти: Класически масажи, пилинги и спа ритуали; Ароматерапии; Антицелулитни и отслабващи терапии; Терапии за мъже; Почистващи, стягащи и подмладяващи терапии за лице; Геотермани терапии с вулканични камъни; Билкови и цитрусови масажи; Хидромасажни и ароматни вани с минерална вода. Козметичният салон в Спа център Медите предлага епилация, арт маникюр, третиращ и спа педикюр, парафин на ръце и крака. Уелнес центърът разполага със зона за релакс, сауна и минерален басейн.
Вътрешният минерален басейн е с размери 12 х 8 м., 28 – 30°С, дълбочина 1,40 - 2,20 м. Външният минерален басейн е отворен от май до септември, дълбочина 1,80 м, 28 – 30°С. Външният детски минерален басейн е с дълбочина 80 см. Басейните са разположени в непосредствена близост до бар „Медите“ и лятната градина, където може да се насладите на освежаващи напитки, плодове и плодови коктейли и разнообразни ястия за всеки вкус.
Фитнес център, 2 тенис корта, игрише за мини футбол, еко и вело пътека, намираща се на територията на комплекса.
В стаите: мини бар, сателитна телевизия, безжичен интернет, климатична инсталация, озвучен санитарен възел, баня с душ-кабина, сешоар, телефон. Предлагат се стаи с две отделни легла или спалня. В някои от стаите има възможност за настаняване на трети човек на допълнително легло. Безплатно се предоставя бебешко креватче при необходимост.
http://www.hotelmedite.com/

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]