• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Разположение: хотелски комплекс "Sunset Resort" е разположен на самия морски бряг, прилежащата плажна ивица е дълга 400 м, пясъкът е мек и ситен. "Sunset Resort" е в непосредствена близост до главния път Варна-Бургас, но на достатъчно разстояние, за да се осигури една спокойна атмосфера на гостите. Южният плаж на Поморие се намира в тих залив и е един от най-безопасните плажове на България. Отличен е със Син флаг, цялата му дължина е 1000 м, а широчината му достига до 100 м.
Описание на хотелите:
Апартхотел "Алфа"
е седеметажен и е разположен в югозападната част на комплекса. Разполага с рецепция, два асансьора, кафе-бар, ресторант, подземен гараж с 40 места, едно студио, 18 апартамента с една и 25 с две спални.
Апартхотел "Бета" има 6 етажа и също се намира в югозападната част на "Sunset Resort". Разполага с рецепция, лоби бар, 2 асансьора, ресторант, сладоледен салон и подземен гараж с 40 места, 18 апартамента с една и 24 с две спални.
Апартхотел "Сигма" - най-големият от всички апартхотели със застроена площ от 50 000 кв.м. Хотелът е 13-етажен и се намира в центъра на комплекса. Разполага с рецепция, 6 асансьора, лоби бар, 2 основни ресторанта, френски а'ла картен ресторант, СПА и Уелнес център, фризьорски и козметичен салон, вътрешен басейн с полуолимпийски размери (25 м), конферентна зала (до 80 места), бизнес център, магазини, боулинг и билярд зала. Хотелът предлага настаняване в апартаменти с една, две и три спални.
Апартхотел "Делта" - шест етажен и се намира в североизточната част на комплекса. Той се състои от две отделни сгради-близнаци с отделни рецепции, във всяка от които се намират по 2 асансьора. Апартхотелът разполага с коктейл бар, основен ресторант, азиатски а'ла картен ресторант, виенски салон, мултифункционална зала за банкетни и конферентни прояви (до 500 места), детски клуб. Разполага с едноспални и двуспални апартаменти.
Апартхотел "Ета" е осем етажен, намира се в най-източната част на "Sunset Resort" и разполага с рецепция, 4 асансьора, лоби бар и a-la-carte ресторант за ценителите на италианската кухня. Хотелът предлага настаняване в 19 студиа, 28 - с една, 43 - с две и 3 апартамента с три спални.
Описание на стаите:
Апартамент с една спалня - приблизително 50 кв.м, състоящ се от спалня и всекидневна, напълно оборудван кухненски бокс, сателитна телевизия, разтегателен диван, телефон, балкон или тераса, баня и тоалетна с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Минимално настаняване - 1 възрастен, максимално - 2 възрастни и 1 дете на доп. легло (разтегателен диван).
Апартамент с две спални - приблизително 70 кв.м, състоящ се от две спални (легла - тип спалня или единични), всекидневна, напълно оборудван кухненски бокс, сателитна телевизия, разтегателен диван, телефон, балкон или тераса, баня и тоалетна с вана и/или душ кабина, сешоар, сейф под наем. Минимално настаняване - 2 възрастни и 2 деца 2-14 г., максимално - 4 възрастни и 1 дете на доп. легло (разтегателен диван).

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]