• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Чайка бийч Комплекс e един от най-атрактивните и луксозни хотели в курорта. Разположен в непосредствена близост до плажа, хотелът предлага на гостите си прекрасен изглед към морето, лукс, уют и великолепно обслужване.
Един от най-големите на българското Черноморие, комплексът предлага на гостите си прекрасни условия за пълноценна почивка и развлечение.
Хотелската част се състои от 58 студиа, 13 апартамента, 1 мезонет, 752 двойни стаи с балкон и 68 стаи без балкон.
В хотела има два панорамни асансьора, фризьорски салон и магазини.
Лоби бара е в гръцки стил и е спокойно място, идеално за бизнес срещи, известно с перфектното си обслужване.
В другия край на хотела се намира ирландски бар със 170 места, интересен с обстановката наподобяваща ветроходна фрегата от 18 век. Гостите могат да ползват охраняем паркинг, сейф, пункт за обмяна на валута.

Описание на стаите:
Всички стаи са обзаведени с телевизор, мини бар, централна климатична инсталация, сешоар и вана във всяка баня, както и телефон с директна връзка до всяка точка на света.

Спорт / Забавления:
На разложение на гостите на комплекс Чайка са и голям басейн с джакузи и воден бар. За по- малките има и детски басейн. Вторият басейн е в градината на ресторанта, под високите стени на пицарията – пиратски замък изграден в стил 16 век, с атрактивни сервитьори и отлично обслужване.
На плажа можете да си вземете шезлонг и чадър, водно колело. Доверете се на вкуса на нашите бармани печелили множество награди на състезания и те ще ви направят превъзходен коктейл, според вашето настроение или сезона.
Многобройни са възможностите за спорт и възстановяване на Черноморското крайбрежие:
- всички видове водни спортове – водни ски, сърф, делтапланери, джет
- тенис, фитнес, плажен волейбол, батут
- масаж
*Услугите в лекарския кабинет се заплащат допълнително!

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]