• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Местоположение: заобиколен от море и планина, разположен на самия морскси бряг. Комплексът се намира на 60 км южно oт Варна, на 66 км северно от Бургас и на 3 км от Бяла и Обзор. Носител на награда от HolidayCheck.com - единственият български хотел, включен в класацията за 2010 г., базирана на оценки от посетителите на хотелите.
В хотела: 374 двойни и 84 фамилни стаи; 2 основни ресторанта, лоби бар и бар басейн; открит басейн, закрит басейн, чадъри и шезлонги на басейна и край брега, плажни кърпи, фитнес център, СПА център (масажи, сауна, джакузи), отделен детски басейн с площадка за игра, детски клуб (за деца от 4 до 12 г.) с анимационна програма, разнообразие от спортни дейности – аеробика, плажен волейбол, дартс, тенис на маса, билярд, дневна и нощна развлекателна програма; интернет кът, безжичен достъп до интернет във фоайето на хотела; минимаркет, магазин за плажни аксесоари и козметика; обменно бюро; козметичен салон; пране и химическо чистене; охраняем паркинг (заплаща се допълнително на място в хотела).
В стаите: всички помещения са оборудвани с: балкон, маса и столове, индивидуален климатик, френски прозорци, големи огледала и огледала за гримиране, телевизор с дистанционно управление, сателитни канали, мини бар, телефон, сейф, сешоар, душ с вана, бутон за спешни случаи, пълен набор от тоалетни принадлежности. Фамилните стаи се състоят от една стандартна двойна стая с допълнително спално помещение, като разполагат с четири стандартни нормални легла и един разтегателен диван.
Двойна стая - макс. заетост - 2 възрастни + 1 дете или 3 възрастни
Фамилен апартамент - мин. заетост 2 възрастни + 2 деца; макс. заетост - 3 възрастни + 2 деца

 

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]