• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България
Нова Година

Дата: 30.12.2023 - 02.01.2024г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
Цена: от 785 лв.

Със собствен транспорт

Цената включва:
 • 3 нощувки;
 • 3 закуски (блок маса);
 • 1 стандартна вечеря (блок маса) в ресторанта на хотела;
 • Празнична новогодишна вечеря (на сервиране) с включена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки и жива музика в ресторанта на хотел MAJESTIC;
Цената не включва:
 • Транспорт - организиран трансфер с автобус София – Белград - София: 115 лева на човек при група минимум 30 души;
 • Ползване на паркинг;
 • Застраховка Медицински разходи за чужбина – 5 лева (при лимит на покритие 5000 евро);
 • Застраховка Отмяна на пътуване;
Забележка:

Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: няма
Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

Условия за записване и начин на плащане:

 • Депозит в размер на 200 лева на човек при записване;
 • Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи:

 • Валидна лична карта или задграничен паспорт.
 • За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
 • За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

 • До 30 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
 • От 29 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на на 50% от общата цена на туристическия пакет;
 • От 14 до 10 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 80% от общата цена на туристическия пакет;
 • От 9 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет;

Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране.Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.

За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).

За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.

Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.

Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

Туроператорът е сключил застраховка „Отговорност на туроператора” в ЗАД Лев Инс. Застрахователна полица № 13052310000365 / 03.05.2023г. Период на застрахователно покритие: 11.05.2023г. до 10.05.2024г.

Информация за хотела:

ХОТЕЛ ROYAL INN е построен през 1883 година и е най-старият хотел в Белград. Намира се на улица Kralja Petra, една от най-старите улици в Белград, която е под защитата на държавата, а самата улица е като уникална изложба от различни архитектурни стилове, като барок, сецесион, арт деко, модернизъм, ориенталски стил и др.
Намира се в сърцето на старата част на Белград, в близост до главната пешеходна и търговска улица Кнез Михайлова, както и до площад Република и крепостта Калемегдан.
Хотелът разполага с 97 стаи, които са оборудвани, за да задоволят всички нужди на съвременните гости и да осигурят пълен комфорт. Всяка стая разполага с минибар, телевизор с безплатен достъп до кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi интернет. Хотелът разполага с ресторант и кафе-бар, където гостите могат да се отпуснат и да опитат ястия от традиционната кухня. За закуска ресторантът предлага богато меню от шведска маса. Хотелът предлага обмяна на валута на рецепцията и безплатен паркинг. Хотел Royal Inn има приятна и уютна атмосфера и осигурява най-високо ниво на обслужване, което гарантира на гостите приятен престой.

ЦЕНИ: 

 

Хотел

30.12.2023 - 02.01.2024

Възрастен в двойна стая

785 лв.

Единична стая

1085 лв.

Трети възрастен в двойна стая

635 лв.

 

ПРОГРАМА:

1-ви ден

Пристигане в Белград. Настаняване в хотела след 14:00ч. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

2-ри ден

Закуска. Празнична новогодишна вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, музика на живо и включена консумация на местни напитки в ресторанта на хотел MAJESTIC 4*. Нощувка.


3-ти ден

Закуска. Свободно време. Нощувка.

4-ти ден

Закуска. Освобождаване на стаите до 11:00ч.
 
КАРТА:

 

 [email protected]