• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Хотел Вила Магус ****, сгушен в потъналите в зеленина югозападни склонове на Природен парк „Витоша“ на 2 км над село Кладница. Достъпът с кола е възможен целогодишно, като се предлага безплатен паркинг за всички посетители.
Екстериорът и интериорът на комплекса са решени в класически елементи от камък и дърво, наблягайки на естествените цветове и материали. Това, съчетано с уникалната природа и чистият въздух на Витоша планина, създава едно неповторимо усещане за уют и дава възможност да се насладите на една пълноценна и възстановяваща почивка.
Хотел Вила Магус **** предлага широка гама от туристически и бизнес услуги, съчетаващ планински уют, релаксиращи процедури и изискан ресторант с тераса, откриващ прекрасна панорамна гледка, а менюто ще задоволи и най-взискателните Ви вкусове!
Неповторимото усещане за уют и пълен релакс се допълва от подобаваща грижа за тялото. Топли земни цветове и материи, релаксираща музика и благоуханни аромати създават усещане за безвремие. Дали ще потренирате във фитнес залата, ще плувате в отопляемия ни басейн или ще се насладите на различни процедури - мисията на хотела е да се почувствате по-щастливи!
Лоби барът на хотел Вила Магус **** предлага богата селекция от напитки, висококачествени пури в приятна обстановка. За Вашите най-важни и специални събития – рожден ден, юбилей, сватба, фирмено парти ресторант Магус ще Ви изненада с превъзходни предложения от интернационалната и модерна кухня в комбинация с безупречно селектирани вина, алкохолни и безалкохолни напитки.

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.[email protected]