• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Само на 20 километра от град Пловдив, в полите на величествената Родопа планина, се намира тризвездният
Еко хотел ЗДРАВЕЦ. Уютно сгушен сред вековни иглолистни гори и осеяни с цветя и билки поляни, Еко хотел ЗДРАВЕЦ е Вашето място за една по-различна почивка в сърцето на България.
Хотелът е една от малкото дестинации в страната, които обединяват в себе си уникалната възможност за съчетание на различни форми на туризъм по всяко време на годината. Комфортната леглова база с всички съвременни удобства и напълно оборудвани конферентни зали правят Еко хотел ЗДРАВЕЦ изключително подходящ и за конгресен туризъм, тийм-билдинг и всякакъв вид фирмени мероприятия.
На разположение на тези от Вас, които желаят да забравят за няколко дни шума и ритъма на големия град, е възстановителен център със закрит плувен басейн, сауна и парна баня, солариум, фитнес зала, както и множество релаксиращи процедури и програми. За по-активните Еко хотел ЗДРАВЕЦ предлага прекрасни условия за различни видове дейности на открито като собствена ски зона с модерно оборудван гардероб и училище, ловни излети в ловното стопанство към хотела или конна езда в планината.
Вековната борова гора е приютила и атракционен въжен парк, футболно игрище, тенис корт и външна детска площадка за безкрайни игри в дългите летни дни. Еко хотел ЗДРАВЕЦ се е погрижил и за ценителите на добрата храна - в ресторанта и механата ще Ви нагостят с домашни храни от собственото стопанство към хотела.
Еко хотел ЗДРАВЕЦ разполага с над 200 легла, разпределени в различни стаи и апартаменти с всички съвременни удобства. Хотелският комплекс е подходящ както за кратка уикенд почивка, така и за безгрижна ваканция с цялото семейство. Удобствата и разположението му предразполагат към спокойствие и бягство от шума на големия град, отдих с активно спортуване или изгодна СПА почивка.

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.[email protected]