• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България
Нова Година

Дата: 30.12.2022 - 02.01.2023г.
Престой: 4 дни / 3 нощувки
Цена: от 795 лв.

 

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Цената включва:
 • 3 нощувки в хотел ZEPTER VRNJACKA BANJA 4*;
 • 3 закуски /на блок маса/;
 • 1 стандартна вечеря /на блок маса/;
 • 1 празнична новогодишна вечеря с жива музика, богато меню /на блок маса/ и включена неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки;
 • 1 празнична вечеря на 01.01. с жива музика и богато меню /на блок маса/ (напитки едно кафе, един аперитив, 1 бутилка вино на двама души);
 • Безплатно ползване на СПА зоната на хотела (по 3 часа на ден): закрит басейн, фитнес, тенис на маса, билярд (работно време от 11:00 до 19:00ч.);
 • Пешеходна разходка на Върнячка баня: включва пешеходната алея, градския парк и изворите на Върнячка баня /продължителност 1 час/ - информация за начален час и място на среща, ще бъде написана на рецепцията;
 • Градска такса;
Цената не включва:
 • Разходи от личен характер;
 • Входни такси на туристическите обекти по програмата;
 • PCR тест или антигенен тест (в случай, че са необходими към момента на пътуването);
 • Организиран трансфер с автобус София – Върнячка баня - София: 75 лева при група минимум 25 души;
 • Застраховка Медицински разходи за чужбина – 5 лева (при лимит на покритие 5000 евро);
 • Застраховка Отмяна на пътуване;
Забележка:

Минимален брой участници за осъществяване на екскурзията: 30
Срок за уведомяване за ненабран минимум: 7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни;
При отлагане на екскурзията поради недостигане на необходим минимален брой участници, Туроператорът възстановява на пътуващия изцяло всички плащания направени за туристическия пакет.

Условия за записване и начин на плащане:

 • Депозит в размер на 100 лева на човек при записване;
 • Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи:

 • Валидна лична карта или задграничен паспорт.
 • За дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
 • За дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

 • До 21 календарни дни преди датата на отпътуване – не се удържа такса;
 • От 20 до 15 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на внесения депозит;
 • От 14 до 8 календарни дни преди датата на отпътуване – таксата е в размер на 50% от общата цена на туристическия пакет;
 • От 7 календарни дни преди датата на отпътуване до деня на отпътуване – таксата е в размер на 100% от общата на туристическия пакет.

 

Застраховката включена в туристическия пакет покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение, както и за репатриране. Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица.

За покриване на разходите при прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия, Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" при избран застраховател. Рисковете които се покриват са: смърт вследствие злополука; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за закъснение или отмяна на самолетен полет. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при непровеждане на екскурзията.

Екскурзията е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.

Срок за записване: до запълване на свободните места.

Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).

За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.

Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.

Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или телефон.

Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.

Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.

Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100003627/20.12.2021 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43

ЦЕНИ: 

 

 

Хотел

30.12.2022 - 02.01.2023

Стая LUX

30.12.2022 - 02.01.2023

Студио LUX

Възрастен в двойна стая

795 лв.

850 лв.

Единична стая

1060 лв.

-

Трети възрастен в двойна стая

-

850 лв.

Дете до 6,99г. в стая с двама възрастни (без да ползва самостоятелно легло)

безплатно

безплатно

Дете до 14,99г. в стая с двама възрастни (на доп. легло)

-

580 лв.

 

ПРОГРАМА:

1-ви ден   София - Върнячка баня

Настаняване в хотела след 14:00ч. Ползване на спа зоната на хотела.
Стандартна вечеря /на блок маса/.
Нощувка.

2-ри ден   Върнячка баня

Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела.
ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ /на блок маса/ с жива музика, богато меню и включена неограничена консумация на местни напитки.
Нощувка.

3-ти ден   Върнячка баня

Закуска (блок маса). Ползване на спа зоната на хотела
ПРАЗНИЧНА ВЕЧЕРЯ „РЕПРИЗА“ /на блок маса/ с жива музика, богато меню (напитки едно кафе, един аперитив, 1 бутилка вино на двама души).
Нощувка.

4-ти ден   Върнячка баня - София

Закуска (блок маса). Освобождаване на стаите до 11:00ч.
 
КАРТА:

 

 [email protected]