• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Сгушен под заснежените върхове на Пирин планина, само на крачка от ски пистите от световна класа и от основния ски лифт, Парк Хотел Панорама има неповторимо местоположение. Комплексът е разположен във възхитителната област Кошерина на гр. Банско, на 15 мин. от центъра на града и само на 2 часа път от София. Парк Хотел Панорама отлично съчетава спокойствието и непринудеността на курортен хотел с функционалността и отличните удобства на градски хотел. На своите гости, хотелът предлага идеални условия както за зимен така и за летен туризъм. Гостите ни могат да се възползват от активни спортни занимания в планината, многобройни летни и зимни атракции, културен, конферентен туризъм, тийм билдинги, това е идеалното място за сватби и семейни тържества.
Всичките 50 стаи и апартаменти са красиво обзаведени и разполагат със самостоятелни балкони, разкриващи секваща дъха гледка към планината. Проектиран, за да въплъти местния стил, хотелът вдъхва искрено чувство за топлина и гостоприемство и отлично съчетава идеално местоположение, традиционен български архитектурен стил, неповторимо обслужване и съвременни удобства.
Ресторантът на хотела предлага селекция от местни и международни специалитети приготвени по изпитани рецепти в синхрон с отличната селекция вина в отпускаща атмосфера. Вкусните и питателни закуска и вечеря са най-добрият начин да започнете и завършите деня си. Парк Хотел Панорама е точното място, защото нашите закуска и вечеря на шведска маса са превъзходни.

 

  

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.[email protected]