• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Хотелската база разполага с над 100 легла разпределени в 45 стаи.

38 стаи стандарт, всяка от които със собствен санитарен възел, климатик, телевизор с цифрова сателитна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет и румсервиз.
Класическо удобство със свежи комплименти към всеки гост. Универсален комфорт за всички основни нужди по време на кратък или по-дълъг престой.
Предлаганите стаи в категория стандарт са със спалня или отделни легла, с възможност за настаняване на трети човек. Те са без балкон, но с отлично слънчево изложение. В стаята са обособени кътове за релакс и работа и достатъчно пространство за свобода на движението. Деликатна декорация, изчистени форми и меки цветове създават топлина, сигурност и спокойствие.
Банята предлага всички условия, отговарящи на стандарта ни.

7 стаи лукс всяка от които с тераса, собствен санитарен възел с вана, сешоар, хладилник, климатик, телевизор с цифрова сателитна телевизия, мека мебел, безплатен безжичен интернет и румсервиз.
Повече удобство и осезаемо чувство за специална грижа.
Стаите от категория "Лукс" се отличават със свое индивидуално оформление и отпускаща атмосфера.
От терасите се разкриват величествените гледки към Стара планина и Средна гора.

Ресторантът на Комплекс "Яев" е напълно съобразен с общия капацитет на хотела, с видовете събития и тържества, застъпени в портфолиото на услугите, притежаващ собствена визия, кухня и специализиран екип, които му придават самостоятелна стойност. Изчистения дизайн в обзавеждането и декорацията внасят спокойствието, към което се стремим. Престоят тук, под акомпанимента на тиха музика, обещава светли емоции и ярки спомени.
Заведението предлага само здравословна храна. През всеки сезон се прави първокласна селекция на водещите продукти и те присъстват в прецизно подбрани комбинации. Заслужено внимание в менюто е отделелено на достойнствата на българската, средиземноморската и арабската кухня. Изпълняват се индивидуални тематични менюта, организират се дегустации.

 

Цена на стая на вечер на база нощувка със закуска

 

Стая "Стандарт" ползвана от един -  49.00 лв.
Стая "Стандарт" ползвана от двама - 69.00 лв.
Стая "Лукс" ползвана от един - 69.00 лв.
Стая "Лукс" ползвана от двама - 89.00 лв.
Трети човек настанен на допълнително легло - 29.00 лв.

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.[email protected]