• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България
плаж

Дата: 22.05 - 24.05.2021г.
Престой: 3 дни / 2 нощувки
Цена: 199 лв.  Ранно записване

Цената включва:
 • Транспорт с комфортен автобус;
 • 2 нощувки със закуски или закуски и вечери в хотел Lesse 4*;
 • Чадъри и шезлонги на басейна ;
 • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро към ЗД Евроинс АД, гр. София /лица до 5г. и над 64г. имат доплащане/;
 • Входни и пътни такси;
 • Водач от фирмата организатор;
Цената не включва:
 • Круиз в залива Торонео – целодневен - 25 € – възрастен; Деца до 6-12 год. – 15€, деца 0-5,99 г. – безплатно - не заема седалка в автобуса.
 • За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място!!! Осъществяват се при минимум 20 пълноплащащи туриста.
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 3.00 лв. на човек за престоя. Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 6.00 лв за престоя.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год. Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
Забележки:
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

Срок на уведомление при несъбран минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт.
 • За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето.
 • За Република Гърция няма визови изисквания.
 • Към дата 11.01.21 е необходимо всеки турист да представи на границата отрицателен PCR тест, направен до 48 часа преди отпътуване и QR код.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 • Депозит – 50 лв. на човек;
 • Доплащане – 7 дни преди датата на отпътуване /ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях /.

Туроператорът „Отговорност на Туроператора“ със Застрахователно Дружество Евроинс АД, седалище и адрес на управление: гр. София, бул. "Христофор Колумб" 43, тел. 070017241, застрахователна полица № 03700100002970.

Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 20 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани /при необходимост разбира се се спира, но слизат само нуждаещите се/. Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми /освен ако не е пътуване с цел пазаруване/.

ЦЕНИ:

Цена на човек, за пакет, в лева, ВВ

Ранни записвания

Редовни цени

На човек в двойна стая

199 лв.

219 лв.

3-ти възрастен в двойна стая

179 лв.

199 лв.

1-во дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая

99 лв.

99 лв.

2-ро дете 0-11.99 г. с двама възрастни в стая

99 лв.

99 лв.

Доплащане за единична стая

100 лв.

100 лв.

Доплащане за вечеря

Възрастен

45 лв.

Дете 0-11,99г.

45 лв.

ПРОГРАМА:

1-ви ден

Отпътуване от София в 7:00 часа от Стадион “Васил Левски” по маршрут Кулата – Солун – Ханиоти, I-ви ръкав на Халкидически п-ов. Настаняване в хотел Lesse 4* в селището Ханиоти – едно от най-живописните селища на Халкидики, предпочитано от художници и туристи, търсещи развлечения. Свободно време. *Вечеря. Нощувка.

2-ри ден

Закуска.Свободен ден или По желание *Круиз в залива Торонео – с посещение на Торони – най- южният курорт на Ситония, лек обяд на кораба и свободно време в Неос Мармарас – главното пристанище на Ситония. Круизът е целодневен от селището Пефкохори на Касандра и се провежда само при подходящо хубаво време. Обратно в хотела. *Вечеря. Нощувка.


3-ти ден

Закуска. Към 11:00 часа отпътуване за България. Преминаване през КПП Кулата. Пристигане в София вечерта.


КАРТА:

 [email protected]