• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Хотел Ястребец Уелнес и СПА е първокласен целогодишен хотел, сгушен в прохладата на иглолистните гори на Рила планина над Боровец.
Разположен на Ястребец 3, една от пистите на най-стария планински курорт в България и на 1600 метра надморска височина, го прави ski-in & ski-out хотел и идеално място за Вашата зимна ваканция. Хотелът предлага богат ски гардероб с нова екипировка и училище.
През лятото любителите на планината могат да се възползват от разнообразните планински преходи по маркирани маршрути, колоездене и здравословна почивка сред боровата гора и чистия планински въздух, далеч от градските жеги.
На ваше разположение са 34 уютни стаи и 8 просторни апартамента. Приказните 15 финландски вили, спотаени в собствения парк до хотела, през лятото Ви откъсват от градските жеги, а с натрупаните си снежни покриви през зимата Ви пренасят в спокойствието и уюта на скандинавски сюжет.
В ресторантите, с пленителна гледка към планината и пистата, можете да опитате интерпретации на българска и други традиционни кухни.
След дълга разходка в планината можете да се отпуснете в СПА центъра със слънчев плаж до закрития басейн, в термо зоната или с някоя от разнообразните им терапии.
В хотела се провежда възстановителна програма – "Живот в Уелнес", насочена към постигане на баланс на физическото, емоционалното и духовното състояние.
Хотел Ястребец Уелнес и СПА е на час път от София. По ваше желание организират трансфери от и до летището.

Екстри в стаите:

  • Двойна стая – две единични легла или спалня, баня с душ кабина, плазмен TV, мини бар, Wi-Fi, телефон и сейф, тераса и възможност за допълнително легло. Хотелът разполага и с пригодена стая за инвалиди.
  • Апартамент – всеки апартамент е със свой индивидуален облик и интериор. Малкия апартамент се състои от две преходни помещения – спалня и хол с разтегателен диван, а големите апартаменти са с две отделни помещения – спалня и хол с разтегателен диван, в три от тях има камина.
  • Финландска вила – двуетажна, изградена от цели дървени греди от финландски бор, със спалня и хол на първия етаж и още една спалня на втория етаж. Шест от вилите разполагат с финландска сауна, а в останалите 9 спалнята на първия етаж е отделена с врата. Всяка от вилите разполага с плазмен TV, мини бар, интернет, телефон, просторна тераса и обособено място за паркиране.

Ресторанти и барове:

  • А-ла-карт ресторант - ресторантът на хотела работи с най-качествените и типични за българската кулинарна култура сезонни продукти от малки български ферми. Тук можете да опитате неповторими комбинации на българската с други традиционни кухни. Ястия биват допълнени от богата вино селекция, а приятната атмосфера е завършена с пленителната гледка към боровата гора. Капацитет: 120 - 150 места;
  • Ресторант втори етаж – разположен на втория етаж, предлага богата закуска с разнообразни здравословни предложения на бюфет. Вегетарианците и веганите също могат да се насладят на специални предложения, съобразени с тяхната диета. Капацитет: 80 места;
  • Лоби бар – в лоби бара можете да се отпуснете сред уюта на живия огън в камината през студените месеци и гледката към зелената борова гора през слънчевите дни. Барът предлага лека храна и закуски, домашни десерти, както и селекции от изискано уиски, вина, шампанско и коктейли. Капацитет: 60 места;
  • Пиано барът и дискотеката работят по предварителна заявка;
  • BBQ Тераса – разположена е точно срещу пистата, можете да се насладите на вкусната храна и напитките сред свежестта на планинския въздух. Капацитет: 150 места.

Активности и Забележителности: Хотелът предлага посещение до природни и културни забележителности в района и активности, с които да разнообразите престоя си. Част от тях са: посещение на Рилският манастир, обиколка на Рилските езера, колоездене по планински маршрути и велоалеи, стрелба с лък, конна езда, йога практики, тенис корт, футболно и волейболно игрище, баскетбол, тенис на маса, бадминтон, изкачване на връх Мусала и връх Мальовица, планински преходи по маркирани маршрути, пикник с барбекю, риболов с лодка, разходка до възрожденските градове Копривщица и Пловдив.

СПА център: 15-метров закрит плувен басейн с гледка към гората и пистата; Хидромасажна зона; Слънчев плаж; Разнообразие от различни видове масажи, процедури и терапии; Термалната зона, изградена от водеща австрийска фирма, предлага: билкова баня, парна баня, римски лакониум, финландска сауна, кнайп разпускаща терапия за ходила, леден фонтан, екзотични душове, релакс зона; Тераса за освежаване с планински въздух; Фитнес зала с цялостна гледка към пистата и планината.

Конферентни зали: За Вашите корпоративни събития, семинари и обучения можете да ползвате 4 различни по големина адаптивни конферентни зали, външна закрита шатра до 300 човека технически оборудвани и с мултимедия, безжичен интернет, пособия за писане, флипчарт, минерална вода, дневна светлина с гледка към боровата гора, получавате и личен асистент на място в хотела, първокласен кетъринг и кафе паузи.

Сватби: Хотелът организира сватбени тържества. Капацитетът на а ла карт ресторанта е 140 госта, терасата – 100 госта, ресторантът на втория етаж – 50 госта, външна закрита шатра до 250 човека. Има възможност за организиране на изнесен ритуал на терасата или в парка към хотелския комплекс.

За децата: От хотела предлагат почасово гледане на деца от обучен екип от професионалисти, които ангажират децата с интересни игри и занимания.
В градината пред хотела е разположен детски кът със забавни атракциони и дървени съоръжения. За зимните дни на разположение на децата е уютен детски кът на закрито на етаж 2.

Домашни любимци: Ако престоят Ви е придружен от Вашия домашен любимец, то настаняването се извършва във финландска вила.

Интернет: Безплатен Wi-Fi достъп на територията на целия хотелски комплекс.

Безплатно ползване на: Интернет, фитнес, вътрешен басейн, слънчев плаж, хидромасажна зона, термо зона (парна баня, билкова баня, лакониум, финландска сауна, тангенторни вани за крака, екзотични душове, леден фонтан и релакс зона), свободен достъп за гостите до частния парк Yastrebets Park & Forest, транспорт до централната част на комплекса през зимния сезон, паркинг.

Предлага още: room service, химическо чистене, пране и гладене, ски гардероб (през зимата), ски и сноуборд учители, транспорт до централната част на комплекса Боровец (през зимата), наемане на автомобил, летищен трансфер, охраняем паркинг.

 

КРАТКА ПОЧИВКА

Подарете си 2 вълшебни нощувки с включени закуски, далеч от стреса и градския шум. Забавлявайте се, спортувайте и се наслаждавайте на природата и уютната атмосфера. Към пакета КРАТКА ПОЧИВКА получавате още:

В дните неделя – четвъртък - 25 лв. кредит за „храни и напитки“;

Цени за настаняване

Неделя – Четвъртък

  • Единична стая с гледка към боровата гора – 97 €
  • Единична стая с гледка към пистата – 107 €
  • Двойна стая с гледка към боровата гора – 117 €
  • Двойна стая с гледка към пистата – 127 €
  • Малък апартамент – 180 €
  • Голям апартамент – 196 €
  • Финланска вила – 180 €

Петък – Неделя

  • Единична стая с гледка към боровата гора – 117 €
  • Единична стая с гледка към пистата – 127 €
  • Двойна стая с гледка към боровата гора – 137 €
  • Двойна стая с гледка към пистата – 147 €
  • Малък апартамент – 205 €
  • Голям апартамент – 225 €
  • Финланска вила – 205 €

Доплащания

  • 3-то дете (4 – 12 г.) – 15 € / вечер
  • 3-ти възрастен – 30 € / вечер
  • Възможност за ранно настаняване от 10:00 ч и късно напускане до 16:00 ч (според заетостта) – 20 € / помещение

Общи условия по пакетите

Пакетът Кратка Почивка е валиден за всички дни от седмицата. Минималният престой е 2 нощувки. Към пакета за делнични дни получавате еднократен кредит за помещение от 25 лв. за „храни и напитки“ (не важи за алкохолни напитки). Стойността на кредита за „храни и напитки“ не може да се изплаща в брой, както и не може да се използва за следващ период и да бъде комбиниран с други промоции.

Пакетът е валиден за периода 24.06.2022 – 05.09.2022

Резервациите са в зависимост от заетостта. Пакетът не може да бъде комбиниран с други промоции.

Всички цени са на помещение, на вечер. Цените за всички помещения са валидни при настаняване на двама човека.

Цените за нощувка включват: богата бюфетна закуска , ползване на басейн, фитнес център и термо зона (парна баня, билкова баня, римски лакониум, финландска сауна, кнайп вани за крака, леден фонатан, хидромасажна зона), ползване на природен парк Yastrebec Park & Forest, smart TV, безжичен интернет, паркинг. Цените включват ДДС и всички такси.

 

СЕМЕЙНА ПОЧИВКА

Насладете се на Вашата семейна почивка и се забавлявайте сред спокойствието и уюта на хотел Ястребец Уелнес и СПА! Заредете се със слънчево настроение от разнообразните спортни активност на открито и планинските приключения, които Ви очакват.

Към пакета СЕМЕЙНА ПОЧИВКА получавате още:

  • Безплатно ползване на спортните съоръжения (тенис корт и тенис на маса);
  • Специален подарък за всяко дете;
  • „Ъпгрейд“ на помещение (в зависимост от заетостта).

Цени за настаняване

  • Единична стая с гледка към боровата гора – 97 €
  • Единична стая с гледка към пистата – 107 €
  • Двойна стая с гледка към боровата гора – 117 €
  • Двойна стая с гледка към пистата – 127 €
  • Малък апартамент – 180 €
  • Голям апартамент – 196 €
  • Финландска вила – 180 €

Доплащания

  • 3-то дете (4 – 11.99 г.) – 15 € / вечер
  • 3-ти възрастен – 30 € / вечер
  • Възможност за ранно настаняване от 10:00 ч и късно напускане до 16:00 ч (според заетостта) – 20 € / помещение

Общи условия по пакетите

Минималният престой е 5 нощувки. Пакетът е валиден за периода 24.06.2022 – 05.09.2022. Резервациите са в зависимост от заетостта. Пакетът не може да бъде комбиниран с други промоции.

Всички цени са на помещение, на вечер. Цените за всички помещения са валидни при настаняване на двама човека.

Цените за нощувка включват: богата бюфетна закуска , ползване на басейн, фитнес център и термо зона (парна баня, билкова баня, римски лакониум, финландска сауна, кнайп вани за крака, леден фонатан, хидромасажна зона); ползване на природен парк Yastrebec Park & Forest; smart TV; безжичен интернет, паркинг. Цените включват ДДС и всички такси.

 

НОЩУВКА ПОДАРЪК

Имате нужда от пълноценна почивка? Останете по-дълго в хотел Ястребец Уелнес и СПА и се насладете на 7 нощувки на цената на 6!

Към пакета НОЩУВКА ПОДАРЪК получавате още:

  • Безплатна 7-ма нощувка;
  • 10% отстъпка в ресторанта (валидна за храни и напитки);
  • 20% отстъпка от пране и гладене.

Цени за настаняване

  • Единична стая с гледка към боровата гора – 97 €
  • Единична стая с гледка към пистата – 107 €
  • Двойна стая с гледка към боровата гора – 117 €
  • Двойна стая с гледка към пистата – 127 €
  • Малък апартамент – 180 €
  • Голям апартамент – 196 €
  • Финландска вила – 180 €

Доплащания

  • 3-то дете (4 – 11.99 г.) – 15 € / вечер
  • 3-ти възрастен – 30 € / вечер
  • Възможност за ранно настаняване от 10:00 ч и късно напускане до 16:00 ч (според заетостта) – 20 € / помещение

Общи условия по пакетите

Минималният престой е 7 нощувки, като 7-мата е безплатна. Пакетът е валиден за периода 24.06.2022 – 05.09.2022. Резервациите са в зависимост от заетостта. Пакетът не може да бъде комбиниран с други промоции.

Всички цени са на помещение, на вечер. Цените за всички помещения са валидни при настаняване на двама човека.

Цените за нощувка включват: богата бюфетна закуска , ползване на басейн, фитнес център и термо зона (парна баня, билкова баня, римски лакониум, финландска сауна, кнайп вани за крака, леден фонатан, хидромасажна зона); ползване на природен парк Yastrebec Park & Forest; smart TV; безжичен интернет, паркинг. Цените включват ДДС и всички такси.

 

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]