• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Хотел Бел Вил (Belle Ville) 3*
http://www.belleville.hit.bg/

Местоположение: в центъра на стария град в Пловдив. Хотелът е разположен в старинна къща, построена през Възраждането, собственост на Недялко Немски - първият директор на Археологическия музей в Пловдив.
В хотела:  6 стаи и 2 апартамента; ресторант с капацитет 40 места и градина също с капацитет 40 места; конферентна зала с капацитет 20 места. Сградата е обявена за национален паметник на културата, поради което е реновирана изцяло в автентичния й вид. Къщата е оригинална с асиметричната си фасада и издаден еркер с клюкарник. В просторния двор е запазен автентичния мраморен кладенец и богата растителност. хотелът предлага безплатен трансфер от и до летище Пловдив.
В стаите: всяка стая е изографисана в различен цвят, като обзавеждането е решено в типичен Възрожденски стил и съхранява духа на Пловдивската културна атмосфера от тази епоха: импмераторски апартаменти в червено и тъмносиньо, бяла стая с автентичен клюкарник, стаи в зеления цвят на кралския дворец Версай, морско синьо с нежен люляков цвят, стилна охра. Всички стаи са оборудвани с климатик, кабелна телевизия, мини бар, телефон, безплатен интернет достъп.

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.

Пловдив - Бел Вил - фасада
Пловдив - Бел Вил - фасада 2
Пловдив - Бел Вил - стая
Пловдив - Бел Вил - стая 2
Пловдив - Бел Вил - фасада 3
Пловдив - Бел Вил - стая 4


[email protected]