• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Разположение: в централната част на ваканционно селище „Албена", на 300 м от морския бряг и в началото на улицата на занаятите. Хотелът представлява 18-етажна сграда с 286 стаи и апартаменти, обградена от зеленина и цветни алеи. Балнеологичен център Медика, разположен на територията на хотел „Добруджа”, един от най-големите медицински СПА и уелнес центрове в България, в който туристите получават висококвалифицирано обслужване от реномирани специалисти в сферата на медицинските, балнеолечебните и спа услуги.
В хотела: 232 стандартни стаи, 8 реновирани стаи, 44 стандартни апартамента, 2 студия. Всички стаи в хотела са оборудвани с вана, телевизор със сателитна телевизия, телефон, мини бар. Част от стаите и апартаментите ни са с изглед към морето, балкон или климатик. На разположение на гостите ни са открит басейн за възрастни и открити отопляеми през зимния сезон басейни за възрастни и деца.
Интернет: Безплатни услуги: открит басейн, закрит басейн, 24-часова рецепция, oбмяна на валута, доставяне на съобщения по стаите, събуждане по телефона, повикване на такси, безплатен Wi-Fi интернет в хотела, в стаите и около външния басейн (скорост до 1 Mbps).
Гостите на хотела ползват полагащия се на всяка стая безплатен  преносим чадър в свободните зони на плажа. Възможност за ползване на шезлонг срещу допълнително заплащане. Работното време на басейна е от 07.00 до 19.00 часа.  Чадърите и шезлонгите  на басейна се предлагат безплатно за гости на хотела.
В стаите:
Стандартни стаи (22 кв. м) - единични и двойни, всички те имат TV, вана, телефон и мини бар. Стаите са частично климатизирани и частично с балкон. В 2 стандартни стаи има възможност за настаняване на хора с увреждания.
Реновирани стаи - всяка от реновираните стаи е с индивидуален стил и уют. На Ваше разположение са работно място, мини бар, кабелна TV, климатична инсталация, балкон с незабравима гледка към морския бряг, телефон в стаята, вана, сейф (срещу заплащане).
Стандартни апартаменти - 43 апартамента, които разполагат с комбинации от 3 до 4 легла, балкон, масичка с диван или фотьойли, кабелна TV, телефон, мини бар, 2 санитарни възли, единият от които с вана и биде. Стаите са частично климатизирани.

 

Цени цени от 59 лв. на човек/ на вечер в двойна стая на база база AI

 

Цени от 45 лв. на човек/ на вечер в двойна стая на база НВ

 

Цени от 40 лв. на човек/ на вечер в двойна стая на база ВВ

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]