• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Хотелът се намира южно от екватора на о.Ган, част от атола Аду. Перфектното място за гмуркане и за любителите на подводната флора и фауна. Допълнителна атракция са останките от потънал британски кораб, превърнали се в убежище за различни морски обитатели. Целогодишно във водите около атола Аду могат да се наблюдават делфини.
В съседство с о.Ган се намират още три сравнително големи за местните стандарти острови, свързани помежду си с диги. Това позволява на посетителите самостоятелно да се придвижват и да се запознаят с живота на местните хора, което на повечето малдивски острови не е възможно.
Хотелът разполага със 78 помещения за настаняване. Във всяко от тях има баня с душ, тоалетна, климатик , вентилатор, сейф, електрическа кана, хладилник, тераса.
Хранене:
полупансион - закуска (шведска маса) и вечеря (шведска маса);
all inclusive - закуска (шведска маса), обяд (шведска маса) и вечеря (шведска маса), безалкохолни и алкохолни напитки, коктейли, закуски (16-18 часа), кафе/чай и сладкиши (16-18 часа).
Спорт: гмуркане, водни ски, тенис, волейбол, тенис на маса, билярд, велосипеди под наем.
Трансфер (включен в цената): от главното летище до хотела се стига с комбиниран трансфер – вътрешен полет и катамаран (продължителност около 90 мин)
Интернет: WiFi на територията на хотела
Още информация: https://equatorvillage.com/

 

 

Цени на човек в двойна стая за 7 нощувки:


от 823 € за полупансион (закуска и вечеря)


от 935 € за All Inclusive

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.

Equator1
Equator2
Equator3
Equator4
Equator5
Equator6
Equator7
Equator8
Equator9
Equator10
Equator11


[email protected]