• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Местоположение: бившия хотел "Нептун"; реновиран през 2014 г.; в центъра на комплекса, на около 300 м от плажната ивица. Свързани помежду си нискоетажни сгради, обсобени в 3 сектора А, B и C. Разположени са сред гъста дъбова гора по централната алея на комплекса и на 150м. от плажа. Външни коридори свързват поредицата от стаи в секторите, а към всеки един от тях има открити стълбища с асансьорни клетки. В сградата, успоредно със стъпалата има и рампи. Характерни са големите витрини по цялото лице на сградата. Балконите са с дълбочина 125 см., а тези на приземния етаж са по-големи. Цялата сграда на хотела е климатизирана. Хотелът разполага с 34 паркоместа, които са за безплатно ползване от гостите. Ресторант "Бисер" е изцяло реноверан през 2014 г. с просторни открити тераси с изглед море, парк и басейн.
В стаите: 
Студиа:
- дневна с удобно ъглово канапе, ниска масичка към него и плоскоекранен телевизор с кабелна телевизия. Канапето може да се използва за спане от 2 деца;
- малък кухненски блок оборудван с кухненска мивка, котлони, аспирация, хладилник, кухненска посуда и ел. кана;
- кът за хранене - маса за хранене с 4 стола, абажур;
- кът за спане - легло спалня с широчина 180 см., гардероб,  2 нощни шкафчета, бюро, телевизор, декоративно пано;
- баня с тоалетна, както и отделна втора тоалетна в преддверието;
- предверие с гардероб и вграден сейф;
- тераса лоджия с балконска мебел;
- безплатен  интернет.
Апартаменти:
- апартаментите разполагат с удобствата на студиата и една допълнителна спалня за максимално настаняване на  4 възрастни и 2 деца.

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.

1
2
3


[email protected]