• Географски свят - почивки, екскурзии в чужбина, хотели в България

Вили Ропотамо се намират в центъра на ваканционно селище Приморско клуб и имат тераси с изглед към вътрешния естествен парк на вековните дъбови гори на Странджа планина. Разположени на пешеходно разстояние от 350 метра до морето, Ропотамо предоставят на гостите си самостоятелни помещения със стилен дизайн.
Вилите имат кухненски бокс за самостоятелно приготвяне на храна и баня с душ или вана.
Изхранването е в зала Ропотамо на ресторант Форест Бийч. Зала Ропотамо посрещна своите гости през сезон 2019. Тя е на едно ниво със закрита част и открити тераси с изглед към парка и сцената, с капацитет от 550 места. Предлагат се бюфети за готвене пред гостите и разнообразен бюфет с богат избор на свежи салати, морска храна, прясно приготвени ястия, плодове, десерти, екологични продукти и барбекю 6 вечери в седмицата.

Описание на стаите:
Едностайни вили Ропотамо са 51 на брой и се отличават с просторен интериор, климатизирани, комфортни мебели, оборудван кухненски кът с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда и кухненска мивка. Двойното, отделното единично легло и разтегаемият фотьойл са разположени да създадат комфорт на едно четиричленно семейство. Всички помещения разполагат с баня и тоалетна, телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi и телефон. Голямата веранда с панорамна гледка към вековните дървета и оборудвана с лека мебел, приканва към релаксиране с чаша кафе или чай в ръка и любима книга.
Ропотамо Апартамент – 3 броя, са идеални за настаняване на големи семейства или приятелски семейства - до 4-ма възрастни и 4 деца. Те се отличават с модерен интериор, климатизирани, комфортни двойно, единично легло и разтегаеми фотьол, оборудван общ кухненски кът с с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда и кухненска мивка. Двете обособени спални помещения, всяко със собствена баня и тоалетна допринасят за максималния комфорт на гостите. Всяка спалня е с телевизор с кабелна телевизия, безплатен Wi-Fi и телефон. Всеки апартамент разполага голяма веранда с гледка към естествения горски парк и оборудвана с лека мебел, приканва към релаксиране с чаша кафе или чай в ръка и любима книга.
Вили Ропотамо мезонет са около 20 броя на две нива. Всеки мезонет се отличава с просторен интериор и отлично позициониране. Част от вили Ропотамо мезонет са разположени около малък индивидуален неохраняем басейн, а останалите в непосредствена близост до него. Първото ниво на вила Ропотамо Mезонет разполага с широка спалня, комфортен разтегаем диван и кухненски кът, оборудван с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда, подходящ за затопляне на вода за приготвянето на детска храна или топла напитка.
На междинно ниво е разположена широката и удобна баня и тоалетна.
Второ ниво е обзаведено с две отделни легла и разтегаем фотьол, така че 4ма възрастни и 2 деца, настанени във вила Ропотамо мезонет, да се чувстват комфортно. Голямата веранда на вилите разкрива панорамна гледка към вековните дървета и приканва към релаксиране с любимата Ви напитка и книга в ръка.
Вили Ропотамо Лотос - всяка вила Лотос разполага с 3 самостоятелни спални помещения с уютен интериор и модерна обща дневна с остъклен таван. Всяка от трите спални е обзаведена с комфортно двойно легло, удобен диван, подходящ за спане на дете до 12г., нощни шкафчета, бюро с огледало, хладилник, телевизор с кабелна телевизия, телефон, климатик, баня с вана, сешоар. За максималния комфорт на гостите всяка спалня има самостоятелен вход към общия двор, а две от тях и втора врата към хола. Просторният хол съчетава кухненски кът, кът за хранене с голяма маса с удобни столове и кът за сядане с мека мебел. Кухненскиият кът, оборудван с ел. кана, хладилник, котлони, аспирация, кухненска посуда и кухненска мивка, ще удовлетвори всяко желания на гостите – от затопляне на вода за приготвянето на детска храна до приготвяне на вкусна вечеря. Удобният кът за сядане в холната част разполага с телевизор, климатик, мека мебел с маса. Всяка от трите вили Ропотамо Лотос е с капацитет за настаняване до 6 възрастни и 3 деца.

Спорт / Забавления:
Басейни: на разположение на нашите гости са два басейна - басейн Форест Бийч и басейн Киндин-Киндан, разположени до основния ресторант - един с площ 700 кв.м. и зона за деца. Басейните се охраняват от спасител от 08:00 до 18:00ч. Безплатно е ползването на шезлонги и чадъри на басейна, до изчерпване на наличните.
Гостите могат да се насладят на шестдневна анимация и богата вечерна програма в района на басейна, детска площадка, плажен волейбол, футбол и други спортни активности и тихи игри.
Комплексът предлага отлични условия за спорт: езплатно ползване на футболно игрище със стандартни размери, терени за баскетбол, волейбол, петанк, хандбал, тенис на маса, шах, табла, дартс, стрелба с лък, както и писта за бягане. Спортен комплекс с 3 тенис корта с настилка шамот срещу заплащане.
Гостите ползват безплатно и новата многофункционална спортна площадка за баскетбол и волейбол с полиуретаново покритие, изработено от швейцарската компания КОНИКА, футболно игрище с размери 17/35 м, покрито с италианска изкуствена трева с височина 4 см - ЛИМОНТА. На разположение на гостите ни са безплатни тенис маси и хилки, федербал, бадминтон и фитнес уреди на открито, плажен волейбол и други плажни спортове. Водните спортове се заплащат допълнително.

 

 

Лято 2022г.

 

Настаняване

Изхранване 

31.08-14.09 

02.07-30.08  

наем Вила Ропотамо
1 стая с кухненски бокс:
двойно+единично+1 доп.легло,
цена макс 2+2 деца до 11.99 или 3-ма възрастни и 1 дете до 11.99 г.
вилата е климатизирана

All

214 лв.

231 лв.

RO /без изхранване/

137 лв.

158 лв.

наем Апартаменти Ропотамо
2 стаи: по 1 двойно+1 единично+
доп.легло в стая и общ кухненски бокс
/цена макс. 4+2 деца до 11.99  или 5 възрастни +1 дете до 11.99/ 
вилата е климатизирана

All

353 лв.

392 лв.

RO /без изхранване/

259 лв.

304 лв.

наем Вили Ропотамо мезонет
1-ви етаж: стая със спалня, диван
и кухн. кът, маса за хранене, TV
2-ри етаж -стая с 2 единични легла + фотьойл
цена за макс. 3 възрастни + 2 деца до 11.99 г. 
вилата е с  2 климатика

All

273 лв.

297 лв.

RO /без изхранване/

204 лв.

224 лв.

наем вила Лотос
3 стаи: 6 легла + AС + хол-трапезария с кухн. кът /макс. 6+3 деца до 11.99 г.
вилата е  с  4 климатика

All

511 лв.

548 лв.

RO /без изхранване/

394 лв.

436 лв.

Срок за безплатна анулация:

 

14 дни

21 дни

 

Цените са в лева и включват: наем на вила за посочения брой лица на база All inclusivе, или нощувка без закуска / RO/, ползване на открит басейн, ползване на безплатни чадъри и шезлонги на басейна/ до изчерпване на местата/, курортна такса, хотелска застраховка.

Паркинг за настанените във вили Ропотамо, мезонети, Лотос и Холидей - по 5 лв. на лек автомобил на ден.

Забелжка:
Изхранването на гостите от бунгала Ропотамо е в зала Ропотамо, а гостите от мезонети Ропотамо, апартаменти Ропотамо и вили Лотос е в зала Форест Бийч.

Настанените над капацитета във вила Ропотамо при борд All inclusive доплащат за изхранването в зала Ропотамо:
Възрастен - 49 лв. на ден
Деца до 12 г. ненавършени години, заплащат 50 % от цената за изхранване на възрастен

Настанените над капацитета във вила Ропотамо мезонет, апартамент и вили Лотос при борд All inclusive доплащат за изхранването в зала Форест Бийч:
Възрастен - 53 лв. на ден
Деца до 12 г. ненавършени години, заплащат 50 % от цената за изхранване на възрастен

Настанените над капацитета при борд All inclusive доплащат за изхранването в
Доплащане за изхранване на блок маса за смяна на основния ресторант /доплащането се изчислява за целия престой/
All inclusive в зала Форест Бийч-15 лв. на човек, на ден, за дете до 11.99 - 7 лв/ на ден за гостите от бунгала и вили
All inclusive в ресторант Магнолиите - 17 лв/ на човек, на ден, за дете до 11.99 - 9 лв/ на ден за гостите от бунгала и вили

Настаняване след 14:00 ч.
Напускане до 11:00 ч.

 

За запитвания и актуални цени, използвайте формата за запитване.



[email protected]